Urbanisták újratervezik Budapestet

Budapest egy szervezetlenül felépített katyvasz-jelentette ki a sajtótájékoztatón Lakatos Emánuel Bro, aki legutóbb beleőrűlt abba, hogy a kontinensek nem állnak szabályosan, ezért felrobbantotta az egész földet.
-Budapesten olcso magyargecirakoskutyák nem tudajk, hogyam lkel varosba elne-fogalmazott Nemlopott Ricardo, az urbanisztikai bizottság matematikai igazgatója. Valószínűleg a műemlékeket megtartják és kibővítik. A Parlament új szárnyat kap, az Andrássy út meghosszabbításra kerül mindkét irányban, a Lánchíd kiszélesedik. De emellett lebontják az egész belvárost, helyette parkos, zöld, modern multifunkcionális épületekkel rendelkezik majd.
Ezenfellül betelepítjükk az agglomeráció lakosságát is-közölte Barbara Cintia közlekedési vezető-Ezzért a HÉV-eket budapesti útjukon kívül nem járnak tovább.-folytatta.
Adjunk ed atopajlyat parlamentképű margitszigettestű holloknak-mesélt tovább a tervekről Nemlopott Ricardo. Az autópálya a Hegyalja út-Erzsébet híd-Kossuth Lajos utca-Rákóczi út-Kerepesi út útvonalon fog haladni-Vals id fog kut at psala-mondta Marci Béla bácsi.
Mint már azt elmondta, minden magyar autópályát ide fognak bekötni. 30 méter magas multifunkcionális lakó-szolgáltató épületek fogják tartani ezt a Gigaautóutat. Az autópályát az M0-s aszfaltjából fogják megépíteni.